Melahat Akkutlu Anadolu Lisesi

Adres
MERDİVENKÖY MAH. BUHURBABA CAD. MELAHAT AKKUTLU ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 11 KADIKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Cumhuriyetin temel kazanımları ve Türk Milli Eğitim amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle en uyumlu; eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar çizgisinde; modern teknolojisinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış; çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve en iyi okul olmaktır.
Misyon
Bizler, cumhuriyetin temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal, kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve hızlandırılması için, eğitim bilimle rindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek, araştırmalar yaparak okulumuzun etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgaz - Kalorifer