Nisan ayı e-bültenimiz yayınlandı.

Ağu

19 Şubat 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli ders programı aşağıda ilan edilmiştir.

Öğretim saatlarimiz hafta içi her gün 08.00 - 15.00 'dır.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi dersler dileriz.

Eyl

10 Mart 2024 Pazar günü aşağıda detayları belirtilen amaç, program ve gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Ock

2023 - 2024 Öğretim yılına esas alan seçimi ve seçmeli dersler başvurusunu okulumuza ait @meal.k12.tr uzantılı google hesabınızla oturum açarak 19 Ocak 2022 tarihine kadar yapmanız gerekmektedir.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama Etkinlikleri

Eyl

Lise Hazırbulunuşluk Uygulaması, Eğitim Bilişim Ağı Platformu (EBA) üzerinden İstanbul genelinde  30 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Eyl

Okula başlarken yaz dönemindeki çalışmalarımız ve öğretmenler kurulumuzda gündeme alıp karara bağladığımız bazı önemli konuları ve kuralları hatırlatmak amacıyla aşağıda kısa bir bilgilendirme yayınladık.

Ock