OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP NUMARAMIZ

MELAHAT AKKUTLU ANADOLU LİSESİ

Değerli Velimiz,
Okulumuzda yürütülecek altyapı hizmetlerinin sizlerin beklentilerine cevap verecek nicelik ve nitelikte olabilmesi için okulumuza maddi olarak katkıda bulunmanızı istiyoruz. Yapacağınız bağışların tamamı kayıt altına alınarak doğrudan veya dolaylı olarak öğrencilerimizin yararına kullanılacaktır.

Bu anlamda okulumuza yaptığınız veya yapacağınız bağış ve katkılar için öğrencilerimiz adına minnettarlığımızı ifade ederiz.

Saygılarımızla.

Melahat Akkutlu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OKUL AİLE BİRLİĞİ BANKA HESABI

Halkbank

Sahrayıcedid Şubesi

TR27 0001 2009 8740 0016 0019 00

Ödemelerin takibi için banka dekontuna açıklama olarak "öğrenci adı soyadı ve sınıfı" yazılacaktır. Bunun dışında açıklama yazılmayacaktır.
Banka şubesi Sahrayı Cedit Mah. İnönü Cad. Arpalı Apt. No: 4, 34734 Kadıköy/İstanbul adresinde bulunmaktadır..
EFT işlemlerinde işlemin onaylanması için alıcı hesap adına "Melahat Akkutlu Anadolu Lisesi Aile Birliği" yazılmalıdır.
Ödemelerinizi internet bankacılığı, bankamatik veya banka şubesini kullanarak mümkündür. Okul aile birliğine bağış makbuzu ile yapılan nakit bağışlar ilgili mevzuat gereği 5 iş günü içinde banka hesabına yatırılacaktır.

Yayın: 25.12.2019 - Güncelleme: 14.03.2023 14:33 - Görüntülenme: 1384